פתיחת פוד טראק הפכה בשנים האחרונות לאחת הדרכים המועדפות על יזמים בתחום הקולינריה להקים עסק עצמאי וייחודי. האפשרות לנוע ממקום למקום, להגיע לקהלים מגוונים, ולבנות מותג שכולו חוויה – הופכת את העסק הנייד לאופציה מושכת ומלאת פוטנציאל. אך לצד ההתלהבות שבפתיחת עסק כזה, חשוב להבין שהתהליך המורכב ביותר הוא לאו דווקא בניית התפריט או עיצוב הרכב, אלא דווקא שלב הרישוי. תהליך רישוי פוד טראק כרוך בהתמודדות עם רגולציות רבות, דרישות מחמירות מול רשויות שונות, ולעיתים גם בירוקרטיה שמבלבלת את בעלי העסקים.
|