בעשור האחרון, פוד טראקים – משאיות אוכל ניידות – הפכו לטרנד חזק בנוף הקולינרי הישראלי. יותר ויותר יזמים בוחרים להקים פוד טראק ולפנות לקהלים מגוונים, באירועים, פסטיבלים, חופי ים, מרכזי ערים ועוד. עם זאת, לצד ההזדמנות העסקית והחדשנות, ישנה חשיבות עצומה לעמידה בדרישות החוק – ובראשן קבלת פוד טראק רישיון. תהליך רישוי לפוד טראק שונה ומורכב יותר מהוצאת רישיון למסעדה או בית קפה, והוא מחייב היכרות מעמיקה עם התקנות, הבירוקרטיה והנהלים המחמירים של הרשויות.
|