שמן זית איכותי הוא לא רק מרכיב קולינרי – הוא דרך חיים, תרבות, מסורת ובריאות. הצרכנים של היום מבינים יותר מתמיד את הערך הבריאותי, הקולינרי והחווייתי של שמן זית איכותי ומחפשים את הדרך לזהות אותו. בין מדפי הסופר או אתרי האינטרנט, השאלה החשובה היא אחת: איך יודעים שמדובר בשמן זית באמת איכותי ולא באשליה שיווקית?
במאמר שלפניכם תלמדו איך לזהות שמן זית איכותי לפי מדדים מקצועיים, איך לבחור נכון, מה ההבדלים בין הסוגים השונים, ומהם הקריטריונים שחשוב להכיר כשבוחרים מוצר שישפיע על הבריאות, על הטעם – ועל החוויה כולה. בנוסף, תגלו למה לקוחות רבים בוחרים במשק פנחס – משק בוטיק משפחתי המייצר שמן זית כתית מעולה מזן מנזלינו, עם חמיצות נמוכה, תו איכות ונגיעה של ציונות.
|