שמן זית כתית מעולה הוא אחד מהמוצרים הטבעיים המזוהים ביותר עם בריאות, איכות ותזונה נכונה. הוא נמצא כמעט בכל בית בישראל, אך לא כל שמן נולד שווה. ההבדל בין שמן זית תעשייתי לבין שמן זית כתית מעולה אמיתי כזה שמופק בכבישה קרה מזיתים טריים הוא הבדל בטעם, באיכות, בטריות ובעיקר בערכים התזונתיים.
במשק פנחס, משק חקלאי קסום למרגלות הר תבור במושב כפר קיש, שמן הזית אינו רק מוצר, הוא מסורת משפחתית. שי פנחס, חקלאי בנשמה וממשיכו של דור שלם של אהבה לאדמה, מייצר שמן זית כתית מזן מנזלינו באיכות ללא פשרות. כל שלב, מהעץ ועד הבקבוק נעשה בידיים ישראליות, באהבה לאדמה ובמחויבות לשלמות.
בעידן שבו צרכנים מחפשים מוצרים טבעיים, נקיים ואיכותיים, שמן זית כתית הוא לא רק בחירה קולינרית, אלא בחירה מודעת לבריאות ולחיים טובים יותר.
|