קורס סקיפר הוא לא רק קורס נוסף שלומדים ומסיימים, אלא נקודת פתיחה לעולם אחר לגמרי. עולם שבו אתה לא רק נוסע ממקום למקום, אלא שולט בדרך שלך, מקבל החלטות בזמן אמת ומרגיש את הים באמת. יותר ויותר אנשים בוחרים היום קורס סקיפר מתוך רצון אמיתי לשלב בין חוויה, מקצועיות וחופש אישי, ולהפוך את החלום להפליג למציאות.
בורדי ולה – בית ספר לשייט בקפריסין, קורס סקיפר נלמד בצורה שמחברת בין ידע מקצועי עמוק לבין ניסיון מעשי אמיתי. עם מדריכים מוסמכים לפי תקן ISSA, לימוד בלב הים במרינה לרנקה וגישה מבוססת על יחס אישי וליווי צמוד, כל תלמיד מקבל את הכלים להפוך לשייט בטוח ומיומן. מעבר לקורסים עצמם, בית הספר מציע גם הפלגות חוויה ופלוטילות, השכרת סירות וליווי מקצועי לאחר הקורס, כך שהדרך לא נגמרת אלא רק מתחילה.
אם גם אתם מרגישים שהים מושך אתכם ורוצים לקחת שליטה על ההגה ולהפוך לסקיפרים אמיתיים, זה הזמן ליצור קשר עם ורדי ולה ולהתחיל את הדרך שלכם בעולם השייט.
|