18 שנות הניסיון של החנות לאופנה עילית בבית הכרם הפכו אותה לשם דבר וכיצד זה קרה: בכל חודש נוסעת דבי כהן להביא את המילה האחרונה בתחום מכירות האופנה של אירופה. הוסיפו לכך את היחס האישי,השירות המקצועי,האמינות והאדיבות ותבינו מדוע מדובר בחוויית קניה,שרוצים רק לחזור עליה שוב ושוב.
פאריז קלאסיק - חנות האופנה המובילה בעיר,הוקמה לפני 18 שנה בכיכר דניה  בבית הכרם. במיקום של החנות הוקדשה מחשבה מעמיקה לטובת קהל הלקוחות,להעניק אינטימיות ויחס אישי ללקוחות ושקט יחסי לעשות את הבחירה הנכונה אותו שקט שלא תמצאו בקניונים ובחנויות שבהם.
שם הייחוד של הסחורה הוא משהו שלא על הפרק. בפריז קלאסיק כל הסחורה שמוצעת בה היא ביבוא אישי מפריז ואיטליה, בחנות הוותיקה מגוון עצום של שמלות ערב, לא רק לבעלות האירוע כלומר למארחות אלא גם למתארחות.
|